Congres podotherapie & syndroom van Down

13 maart 2020 - Een hele dag een programma over “het syndroom van Down”. Onderwerpen die deze dag aan de orde komen zijn; Wat is onze rol als podotherapeut binnen onze praktijk bij deze groep mensen, moeten we hier een actievere rol in spelen, kunnen we de mobiliteit en stabiliteit verbeteren, is dit een rol alleen voor de een orthopedisch schoenmaker of kunnen wij hierin ook een rol gaan vervullen, wat is de functie van een ‘down poli’, moet een inlegzool hard of zacht zijn en nog vele andere vraagstukken worden op deze dag behandeld.

Prijs: € 240,-

Bestellen

LZN kennis avond leden - Beenlengteverschil

11 februari 2020 - Hoe meten we dat betrouwbaar - herkennen we het verschil tussen een bekkenscheeftstand en een bekken verwringing etc. Het is een avond speciaal voor leden waarbij er onderwerpen die leven in het werkveld of op dat moment zeer actueel zijn, gezamelijk worden besproken of inhoud aan gegeven zodat het een werkbaar instrument voor in je praktijk wordt. Voor soep en broodjes wordt gezorgd. Tevens zorgen we voor een notulist en een voorzitter en proces bewaker. Daar waar het een toegevoegde waarde heeft nodigen we een spreker uit.

Prijs: € 50,-

Bestellen

Zolenzakje gepersonaliseerd

Zolenzakjes - Dit is een erg gewild product onder onze leden. Het is een leuke reclame bij het afleveren van je zolen.  De zakjes kun je in 2 verschillende uitvoeringen bestellen. Een gewoon zakje is zwart met witte bedrukking en een paars biesje. Of je maakt een geperonliseerd tasje in je huisstijl kleuren. Dit laatste gaat in overleg.   

Prijs: € 1,34

Bestellen

Zolenzakje standaard

Zolenzakjes - Dit is een erg gewild product onder onze leden. Je kan er de zolen in stoppen die je uit de schoenen haalt of bij een extra paar zolen kun je de oude in het zakje stoppen. Tevens kun je al je adviezen op papier erin stoppen of een schoenlepel erbij doen.  Zo neemt je patient alles in een handig zakje mee naar huis.

Prijs: € 1,10

Bestellen

Voetenposter op bord

Het voetenposter heeft een afmeting van 100 x 70 cm en is gedrukt op stevig lichtgewicht foamboard. Het bord is in de bovenhoeken voorzien van twee gaatjes zodat het bord eenvoudig is op te hangen.

Prijs: € 65,-

Bestellen

Set van vier kleurplaten

Werk je veel met kinderen dan zijn deze kleurplaten leuk voor in je praktijk. 

Prijs: € 0,-

Bestellen

Schoenlepels klein

Een kleine schoenlepel als weggeef product of om in je wachtkamer te leggen of om bij een beurs of een lezing uit te delen. Leuke reclame voor je praktijk.

Prijs: € 1,05

Bestellen

Schoenlepel groot

Een lange schoenlepel wat een handig attribute kan zijn voor je patienten. Een leuk weggeef kado in je wachtkamer of op een beurs etc.   

Prijs: € 0,-

Bestellen

Toegepaste schoenkennis met bezoek aan schoenenbeurs

Wegens groot succes herhaald. De laatste editie is beoordeeld met 9. Deze scholingdag is geaccrediteerd met 6 punten. We gaan bij verschillende comfort schoenenmerken op bezoek, die vertellen hun filosofie over het merk of geven toelichting op de collectie, leesten die gebruikt worden, geschiedenis van het merk, wat zijn interessante modellen voor de podotherapeut. Ga je met ons mee? Onze lijst met belangstellende is erg groot en het aantal deelnemers is zeer beperkt per keer.     

Prijs: € 127,50

Bestellen

volg ons: