Toegepaste schoenkennis met bezoek aan schoenenbeurs

Wegens groot succes herhaald. De laatste editie is beoordeeld met 9. Deze scholingdag is geaccrediteerd met 6 punten. We gaan bij verschillende comfort schoenenmerken op bezoek, die vertellen hun filosofie over het merk of geven toelichting op de collectie, leesten die gebruikt worden, geschiedenis van het merk, wat zijn interessante modellen voor de podotherapeut. Ga je met ons mee? Onze lijst met belangstellende is erg groot en het aantal deelnemers is zeer beperkt per keer.     

Voor leden: € 84,-

Voor niet leden: € 105,-

Bestellen

Lidmaatschap

Lopende zaken Nederland is een initiatief om kleine, onafhankelijke podotherapie praktijken te ontzorgen en naar een hoger niveau te tillen. Dit doen we door middel van samenwerking en gebruikmaking van elkaars expertise en talenten. Als lid van Lopende Zaken Nederland help je jezelf en andere kleinere, zelfstandige podotherapeuten om te professionaliseren en kwaliteit te waarborgen.   

Voor leden en niet leden: € 625,-

Bestellen

Praktijkscan

KORTE OMSCHRIJVING PRAKTIJKSCAN Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut euismod efficitur quam. Sed tempus vitae odio sed faucibus. Praesent id elit sodales, porta eros ut, dictum orci. 

Voor leden en niet leden: € 950,-

Bestellen

volg ons: