Over ons

Mieke Pero en Annelies Wouters zijn de initiatiefnemers voor Lopende Zaken Nederland. Een initiatief wat is ontstaat toen we samen een scholing voor de NVvP inhoud moesten geven en daardoor vaak overleg hadden. Daar wisselde we elke keer informatie en formulieren en kennis uit en kregen er ook zoveel energie van dat we dachten “daar moeten we iets mee gaan doen”.  Dat hebben we gedaan en zo was Lopende Zaken Nederland geboren.


Missie & visie

Missie: Ontzorgen van kleine zelfstandige zorgverleners door middel van samenwerken en gebruikmaking van elkaars expertise/sterke punten en tevens door samenwerking elkaar naar een grotere professionaliteit en kwaliteit brengen.
Het netwerk van LZN is een ondersteunend netwerk waarbij “moeten” – “willen” wordt en de blinde vlek van een praktijk zichtbaar gemaakt wordt.

Visie: Het samenbrengen en enthousiasmeren van de zorgverlener en scheppen van randvoorwaarden voor een productieve samenwerking. Praktijk en individu scannen, werkbaar rapport ontwikkelen voor korte en lange termijn en ieders talent optimaal benutten en inzetten in samenwerkingsverbanden.

 

volg ons: