22 januari 2020

Algemene Leden Vergadering

Jaarlijks trappen we het nieuwe jaar af met een gezellige bijeenkomst met een borrel en een hapje. We kijken even terug naar het afgelopen jaar maar we kijken vooral vooruit. Wat gaan we het komende jaar doen. We bespreken tevens met elkaar wat we het komende jaar gaan doen en polsen waar de behoefte van de leden uit bestaat. Welke onderwerpen gaan we bespreken in onze 'studie avonden' (soort IO overleg), welk thema gaan we behandelen in onze jaarlijkse 'thema dag' (in 2020 is dat "Syndroom van Down") en is er nog behoefte aan samen bestellen van producten etc.

» lees verder

11 februari 2020

KENNIS AVOND LEDEN - BEENLENGTEVERSCHIL

Hoe meten we dat betrouwbaar - herkennen we het verschil tussen een bekkenscheeftstand en een bekken verwringing etc.

Een LZN kennis avond is een avond speciaal voor leden. Noem het een soort intercollegiaal overleg of kennis uitwisseling avond. We hebben er maar een naam aangegeven. We organisren deze avond 4 x per jaar alleen voor leden.  Het doel van deze avond is voor leden een avond te initiëren met een onderwerp wat leeft onder de leden waarbij ze behoefte hebben om dat met collega's verder uit te werken of over te discussieren.

» lees verder

13 maart 2020

Congres podotherapie & syndroom van Down

13 maart 2020  -  

Een hele dag een programma over “het syndroom van Down”. Onderwerpen die deze dag aan de orde komen zijn; Wat is onze rol als podotherapeut binnen onze praktijk bij deze groep mensen, moeten we hier een actievere rol in spelen, kunnen we de mobiliteit en stabiliteit verbeteren, is dit een rol alleen voor de een orthopedisch schoenmaker of kunnen wij hierin ook een rol gaan vervullen, wat is de functie van een ‘down poli’, moet een inlegzool hard of zacht zijn en nog vele andere vraagstukken worden op deze dag behandeld.

 

» lees verder

volg ons: